Bijvelt vd Ven Auto en Scooterbedrijf

Bromscooters And Motoren Moergestel
Neem vandaag contact op

Geen beoordelingen
Adres
De Sonman 34 Kaart
Plaats
5066 GJ  Route Moergestel
Telefoon
013 513 2134
Website

Informatie

Welkom bij Auto- en Scooterbedrijf Bijvelt van de Ven Opgericht in 1974 door Bart Bijvelt en Ruud van de Ven, aan de Industrieweg te Moergestel. Als Opel subdealer en Volvo specialist is het bedrijf uitgegroeid tot 4 medewerkers. Sinds 1996 zijn wij ook actief in de brom en scooterbranche. Wij zijn actief in de verkoop van nieuwe en occassion bromfietsen en scooters en reparaties van diverse merken. Wij zijn o.a dealer van Kymco, Derbi, Sym, Peugeot, Tomos en Keeway. In 2000 is Bart Bijvelt in de VUT gegaan en is Ruud van de Ven alleen verder gegaan. In 2005 is op Industrieterrein de Sonman een geheel nieuw en modern bedrijf gebouwd. Dit moderne bedrijf met zijn prachtige showroom en zijn efficiënt ingerichte werkplaats garandeert een goede dienstverlening. Ook hier doen wij in in- en verkoop van zowel nieuwe als occassion auto's en bromfietsen en scooters. Begin 2010 is Rob van Assouw toegetreden in de zaak, en is het weer van een eenmanszaak overgegaan naar een V.O.F Ons specialisme blijft Opel, maar door trainingen en een goede technische informatie kunnen wij praktisch alle gangbare merken en types onderhouden. Door die moderne opzet zijn wij in staat meestal zonder afspraak een APK uit te voeren. Door onze splinternieuwe banden montage apparatuur kunnen wij banden tegen heel goede prijzen aanbieden en monteren. Met onze klant gerichte SERVICE formule kunnen wij op zeer korte termijn veel acute gebreken herstellen. Ons tankstation is onbemand, bewaakt met camera’s, maar wel met overdag (zondags niet) toezicht, Het merk is ELAN ,een dochtermaatschappij van TOTAL. Door deze formule kunnen wij werken met GROTE KORTINGEN op zowel benzine als diesel. Tevens kunnen bedrijven tankpassen aanvragen.

Bijvelt vd Ven Auto en Scooterbedrijf is gevestigd op De Sonman 34 . Het volgende wordt aangeboden: Bromscooters And Motoren In Moergestel zijn er 2 andere Bromscooters And Motoren. Een overzicht is hier te vinden.

Keywords Onderhoud, Reparatie, Aprilia, Derbi, Kymco, Malaguti, Yamaha, Begane grond, Honden toegestaan, Lift aanwezig, Toegankelijk voor rolstoelen, Scooterwinkel, Leenfiets, Verkoop, Brommer, Scooter, Scooterhelm, Peugeot, Piaggio, Sym, Tomos, Vespa.

Beoordelingen

Deze advertentie is nog niet beoordeeld:

Uw commentaar over Bijvelt vd Ven Auto en Scooterbedrijf

Give stars

Openingstijden

ma t/m vr:Gesloten van 12.15 u tot 13.15 uur. Werkplaatst tot 17.15 uur geopend.; za:Werkplaats geopend tot 12.00 uur

Betalingsmogelijkheden

Cash

Categorieën

Bromscooters And Motoren
0135132134 013-513-2134 +31135132134

Kaart De Sonman 34

Loading map...